o nama

o nama
Tvornica obuće Midal u dva proizvodna pogona - Varaždin i Donji Miholjac zaokružuje kompletan proizvodni ciklus obuće, od krojenja materijala do montaže. Naša poslovna strategija je stalno povećavanje produktivnosti ulaganjem u nove tehnologije i obrazovanje djelatnika te danas nudimo sve što je uključeno u proizvodni proces, od dizajna, preko razvoja i proizvodnje do gotove obuće. Tvornica obuće Midal proizvodi mušku i žensku obuću u 6 različitih konstrukcija, u vrlo malim serijama i s vrlo fleksibilnim rokovima isporuke.
o nama
o nama

naša povijest

1992. osnovan je MIDAL d.o.o. kao malo obiteljsko poduzeće i počinje s radom.
1994. Izgrađene ja prva tvornica i zapošljavanje 50 djelatnika. Midal počinje s radom kao industrijski subjekt u novoj zgradi, a osnovni program je dječja obuća.
1998. Nakon konstantnog rasta i postizanja broja od 120 zaposlenih djelatnika, MIDAL dograđuje postojeću zgradu i zapošljava dodatnih 40 djelatnika.
2000. Midal gradi novu zgradu u Donjem Miholjcu i zapošljava dodatnih 40 djelatnika, te prvi put prelazi broj od 200 zaposlenih djelatnika, a osnovan djelatnost postaje proizvodnja ženske obuće.
2002. Provodi se temeljita tehnološka obnova i instalacijom nove tehnologije Midal postaje jedna od najmodernijih tvornica u Europi.
2006. Dograđuje se zgrada u Donjem Miholjcu i zapošljava novih 40 djelatnika.
2010. Midal akvizira poduzeće Novak d.o.o. i proširuje zgradu u Varaždinu.
2016. Pokrenut je novi investicijski ciklus s ciljem zapošljavanja dodatnih 40 djelatnika i postizanje godišnje proizvodnje od 500.000 pari godišnje.
o nama
o nama